Menu tot 21:30 uur
Koude voorgerechten
Kruidenboter en knoflooksaus
met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus
met geitenkaas, walnoten, rucola en balsamicodressing
met mosterd-dillesaus, rode ui, kappertjes en toast
met parmezaanse kaas, rucola, zonne-bloempitten en truffelmayonaise
Warme voorgerechten
met room
gegratineerd met kaas
met knoflooksaus
gebakken in kruidenboter
van diamant haas
Hoofdgerechten
Al onze gerechten worden geserveerd met een salade, aardappelgratin en/of friet.
Vlees
met satésaus, kroepoek en zoetzure komkommer
geserveerd met saus naar keuze
gebakken uien, paprika, gegratineerd met brie en met saus naar keuze
huis gemarineerd 500 gram pikant of zoet
huis gemarineerd 700 gram pikant of zoet
met mozarella, tomaat en pesto
omwikkeld met spek
geserveerd met saus naar keuze
Surf en turf
geserveerd met saus naar keuze
Vis
geserveerd met hollandaisesaus
geserveerd met hollandaisesaus
Zalm, kabeljauw en gamba
Vegetarisch
geserveerd met knoflooksaus
met groentes van het seizoen
met satésaus en cassave
Huisgemaakte warme sauzen
Champignonsaus, hollandaisesaus, pepersaus, satésaus, stroganoffsaus
Nagerechten
met vanille ijs en slagroom
met diverse zoetigheden
met verse aardbeien
met vanille ijs
met vanille ijs en slagroom
met appel crumble